🎥 Own-goal, blessure, blamage én geen titel: Meunier beleeft absolute baalavond

Hannes Van Gael
| 3 reacties

Werkelijk niets zat mee voor Thomas Meunier. Onze landgenoot maakte een eigen doelpunt en zag het titelfeestje voor PSG andermaal verknald worden.

Lille tegen PSG, ofwel het nummer twee tegen de fiere competitieleider. De hoofdstedelingen konden zich overigens met nog zeven matchen voor de boeg al kampioen van Frankrijk kronen en lieten dat na. En hoe!

Meunier zette zijn baalavond zelf in gang door de 1-0 voor de thuisploeg al na 7 minuten in eigen doel te werken. Bernat maakte snel daarna gelijk, maar in minuut 24 moest Meunier de wedstrijd geblesseerd staken.

Dan maar hopen op een overwinning van zijn team, waardoor de titel dan al binnen zou zijn. Maar een rode kaart van Bernat en vier tegengoals later werd het al snel duidelijk dat het feestje nog een week moest worden uitgesteld.

PSG krijgt woensdag op verplaatsing bij Nantes een nieuwe kans, al is het nog niet zeker of dat met Thomas Meunier op het veld zal zijn.