Ex-speler keihard voor huidig Chelsea na nederlaag in Liverpool

Bart Somers
Bart Somers
| 1 reacties

Chelsea ging zondag met 2-0 de boot in op Anfield Road. De Blues konden de nederlaag zelf nog relativeren, een ex-speler van de club houdt er duidelijk een andere mening op na.

Tony Cascarino, een legendarische Ierse ex-international en ooit zelf bij Chelsea aan de slag, schrijft wekelijks een column voor The Times. Daarin haalde hij keihard uit naar de prestaties van de Londenaars op Anfield Road.

Volgens de Ier werd Chelsea zowat de hele wedstrijd lang van de mat gespeeld. De enige opflakkering zag hij in de 10 minuten nadat Salah op magistrale wijze voor de 2-0 had getekend.

Mentaliteit van een kleine club

Ook over de beginopstelling, zonder echte spits en met Hazard als diepste speler, had Cascarino een en ander te zeggen. "Chelsea was ontgoochelend en speelde met de mentaliteit van een kleine club. Met uitzondering van enkele klasseflitsen van Eden Hazard zag het er nooit naar uit dat de bezoekers zelfs maar een punt konden rapen."

Over Liverpool was de columnist wel vol lof. Hij beschreef de prestatie als indrukwekkend. Hij prees de intensiteit, vooral na de rust, en de manier waarop de Reds de wedstrijd onder controle hadden.