🎥 Serie A: Dennis Praet gaat met Sampdoria onderuit tegen bezoekers van Lazio Roma

Sam Suttels
Sam Suttels

Sampdoria heeft vandaag een thuisnederlaag geleden tegen Lazio Roma. De ploeg van Dennis Praet doet zo een slechte zaak met het oog op Europees voetbal.

Felipe Caicedo was de kwelduivel van dienst: na 19 minuten had hij al twee treffers in het mandje leggen. Sampdoria was niet bij machte om in de eerste helft de aansluitingstreffer te maken en op de koop toe verloor het Ramirez op slag van rust met z'n tweede gele kaart.

Iets voor het uur kwam de 1-2 toch op het bord te staan, met dank aan competitiedoelpunt nummer 23 van ervaren rot Fabio Quagliarella. Verder geraakte Praet en co niet meer. Lazio houdt dankzij de driepunter buitenshuis zijn kansen op Europees voetbal gaaf, Sampdoria kan die hoop stilaan opbergen.