Bundesliga nog niet beslist! Dortmund kan op laatste speeldag Bayern nog van de troon stoten!

Wat een ontknoping in de Bundesliga... Nagelbijten tot het laatste fluitsignaal bij de Dortmund- en de Bayern-fans. Na 90 minuten thriller heeft Bayern München zijn eerste kans op de titel verprutst. Dortmund doet nog steeds mee na winst tegen het Düsseldorf van Lukebakio.

Dortmund scoorde net voor rusten de 1-0 via Pulisic op aangeven van Delaney tegen Fortuna Düsseldorf. Maar net na de pauze maakte Fink er 1-1 van. Nog eens vijf minuten later bracht Delaney de Borussen weer op voorsprong. En nog eens vijf minuten later miste Lukebakio een penalty nadat er op hem een fout was gemaakt. Crazy! Götze maakte het in de slotfase helemaal af: 3-1.

Goretzka: afgekeurd

En intussen in Leipzig? Een droge 0-0. Een afgekeurd doelpunt van Goretzka en voor de rest veel goeie wil, maar de laatste pass kwam er niet uit bij Bayern. Invaller Ribéry was er nog dichtbij, maar de doelman  van Leipzig speelde ook zijn rol. Lewandowski zette nog een vrije trap rakelings naast, maar ondanks vijf minuten extra tijd kwamen ze daarna niet meer aan een kans.

Op de laatste speeldag krijgt Bayern thuis Eintracht Frankfurt over de vloer, terwijl Dortmund naar Mönchengladbach moet. De Borussen moeten hopen dat ze Bayern ook daar punten laat liggen.

11/05/2019 15:301899 Hoffenheim - Werder Bremen0-1
11/05/2019 15:30RB Leipzig - Bayern München0-0
11/05/2019 15:30VFB Stuttgart - VfL Wolfsburg3-0
11/05/2019 15:30Hannover 96 - Freiburg3-0
11/05/2019 15:30Bayer Leverkusen - FC Schalke 041-1
11/05/2019 15:30FC Augsburg - Hertha Berlin3-4
11/05/2019 15:301.FC Nürnberg - Bor. Mönchengladbach0-4
11/05/2019 15:30Borussia Dortmund - Fortuna Düsseldorf3-2