Datum: 21/08/2004 20:00
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Westerlo mee op kop

Westerlo nestelt zich mee aan kop van de rangschikking na de 0-1 overwinning op Charleroi.

Westerlo kwam al snel op voorsprong dankzij een doelpunt van Jef Delen, die de rebound op het schot van Dosunmu, wie anders, binnentrapte. Nog geen minuut erna scoort Dosunmu zelf, maar zijn doelpunt wordt afgekeurd wegens positiebuitenspel. De twee ploegen gingen vol voor winst en dit resulteerde in enkele goede kansen, maar geen enkele kans ging binnen. De Zebra's domineerden de eerste helft.

De tweede helft heeft heel wat minder voeten in de aarde. Scheidsrechter Bury moet wegens een blessure vervangen worden door vierde official Hampard. Een kwartier voor tijd volgt een penalty voor Westerlo, nadat Reina de bal foutief uit doel haalt. De strafschop werd evenwel gemist door Kneissl, die net voor tijd nog rood kreeg nadat hij de bal in de richting van een Charleroispeler trapte.