Stadion: De Kuip
Laat doelpunt Goor bezorgt Feyenoord gelijkspel
Tonnelier Caroline

Feyenoord is er in geslaagd het onmogelijke te verwezenlijken: drie keer scoren tegen PSV en de ongenaakbare koploper een puntje af te snoepen.  Het leek er nochtans lang op dat de Rotterdammers geen schijn van kans maakten tegen PSV.

In de eerste helft waren de bezoekers immers op alle fronten de sterkste ploeg.  De ploeg uit Eindhoven mocht met een verdiende 0-2 voorsprong gaan rusten.  Cocu zette PSV al na 6 minuten op voorsprong.  Hij kopte een vrije trap van Van Bommel voorbij doelman Lodewijks.  Twintig minuten later was het opnieuw raak.  Op voorzet van Lee kopte Farfan simpel de 0-2 tegen de netten.

Feyenoord kwam als een ander team uit de kleedkamer en dat resulteerde al binnen de vijf minuten in de aansluitingstreffer.  Kalou maakte het derde kopbaldoelpunt van de namiddag.  Twintig minuten voor het einde leek de wedstrijd echter beslist.  DaMarcus Beasley zette met een intikker de 1-3 op het bord.  Feyenoord gaf de hoop echter niet op en de PSV-defensie bleek niet zo solide als de elf wedstrijden zonder tegendoelpunt zouden doen vermoeden. Tien minuten voor het einde schoot Ono de 2-3 voorbij Gomes.  In blessuretijd bezorgde uitblinker Goor de Rotterdammers zelfs nog een puntje.