Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Jan Breydel
Club en Oostende maken er een doelpuntenkermis van
Dieter Arens

Club Brugge heeft met ruime cijfers Oostende naar huis gestuurd. Het werd maar liefst 7-3 na een genietbare wedstrijd.

De match was nog maar een klein kwartier bezig of Club was al zeker van de winst. Eerst maakte Ishiaku makkelijk de 1-0 en even later volgden Clement en Verheyen zijn voorbeeld: 2-0 en 3-0. Na 20 minuten was Oostende voor het eerst gevaarlijk, maar de kopbal van Zoko raakte de paal. Even later was Verheyen opnieuw trefzeker: 4-0.

Het was niet lang wachten op het eerste doelpunt van Oostende want meteen na de 4-0 kon Zoko met het hoofd de 4-1 maken. Nog was het doelpuntenfestival niet gedaan. Clement en Lange voor Brugge en Portier voor Oostende zetten de 6-2 ruststand op het bord.

Na de rust kon Oostende als eerste scoren: 6-3. De Wilde profiteerde na gestuntel van de Brugse verdediging. Nadien was het even wachten op een volgend doelpunt. Clement kon zijn 3de van de avond binnentrappen en dat was tevens de laatste goal van de wedstrijd.

Eindstand 7-3, een score die je niet alle dagen zal tegenkomen!