Speeldag: Speeldag 24
Stadion: El Sardinero Santander
Valencia verliest nu ook van Racing
Tonnelier Caroline

Het gaat steeds slechter met Valencia.  De Spaanse landskampioen verloor nu ook op het veld van Racing Santander, dat daarmee een eerste overwinning behaalt in zes wedstrijden.  In een bitsige partij, waarin goed spel moeilijk was door de regen, misten beide ploegen in de eerste helft een aantal kansen.  Bij Valencia konden Di Vaio, Aimar en Sissoko niet scoren, terwijl Javi Guerrero voor de thuisploeg een aantal kansen miste.
Kort na de rust was het dan toch raak.  Regueiro trapte vanop grote afstand een vrije trap binnen.  Valencia ging gretig op zoek naar de gelijkmaker, maar ook Racing Santander had nog een aantal kansen.  De late wissels van Ranieri leverden niets meer op.  Kort voor het einde werd nog een poging van Mista gered op de lijn.  Mede dankzij pech bij de afwerking voor Valencia bleef het dan ook 1-0 voor de thuisploeg, die een heel belangrijke overwinning behaalt in het kader van de degradatiestrijd.