Speeldag: Speeldag 24
Stadion: El Madrigal
Villareal in laatste halfuur voorbij Atlético
Tonnelier Caroline

Een uur lang leek Atlético Madrid af te stevenen op een overwinning op het veld van Villareal.  De thuisploeg boog in een spetterend laatste halfuur de 0-2 achterstand echter nog om in een 3-2 overwinning en doet door het puntenverlies van de rechtstreekse concurrenten een goede zaak in het klassement.
De eerste kansen in de wedstrijd waren voor Villareal.  Riquelme kon na individuele acties echter niet afwerken.  Aan de overkant was het bij de eerste tegenaanval wel raak.  Het doelpunt van Fernando Torres werd echter afgekeurd wegens buitenspel.  Even later kreeg de Spaanse international echter een nieuwe kans en nu was het doelpunt wel geldig.  Net als tegen Barça twee weken geleden speelde Atlético na de openingstreffer goed georganiseerd en kwam het er op de counter gevaarlijk uit.  Toen Fernando Torres nogmaals alleen op de doelman mocht afgaan, werd de voorsprong zelfs nog verdubbeld.
In de tweede helft leek Atlético de partij onder controle te hebben, tot Forlán na iets meer dan een uur spelen de aansluitingstreffer voorbij doelman Franco schoot.  Plots vond Villareal zijn vloeiende spel van de voorbije weken terug en tien minuten voor het einde stak Perea de thuisploeg een handje toe door de bal in eigen doel te koppen op een vrije trap van Riquelme.  Villareal ging, gesteund door het publiek, nog op zoek naar de overwinning en vond die ook.  In de allerlaatste minuut zorgde Sorín met zijn eerste doelpunt van het seizoen nog voor de 3-2.