Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Parkstad Limburg Stadion
PSV kinderlijk eenvoudig voorbij Roda
Jimmy Wouters

PSV heeft vanmiddag opmerkelijk eenvoudig gewonnen bij Roda JC. In het Parkstad Limburg stadion werd het 0-3 voor de bezoekers uit Eindhoven.

Over de wedstrijd kunnen we heel kort zijn, die was er namelijk niet. PSV kreeg de bal gewoon van Roda cadeau en kreeg alle tijd en ruimte om er iets mee te doen. De thuisploeg speelde te slordig om ooit nog maar in de buurt van Gomez te komen. Iets voor rust maakte Jefferson Farfán er namens PSV dan toch 0-1 van.

Na de pauze bleef het spel zwak en leek het alsof Roda geen zin had om te vechten. PSV wachtte rustig de counter af, en in de 68ste minuut besliste de Amerikaan Beasley dan de partij. Vlak voor affluiten mocht Cocu er dan nog 0-3 van maken. Enig lichtpunt was Farfán, die bij alle doelpunten betrokken was.