Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Signal Iduna Park
Hertha en Dortmund wonnen hun thuiswedstrijd

Borussia Dortmund - 1. FC Köln 2-1

Dortmund begon heel sterk aan de partij. Zo kreeg de ploeg van Bert van Marwijk al na drie minuten spelen een goede kans via Delron Buckley. Köln herstelde vervolgens het evenwicht, maar het was Durtmund dat halverwege de eerste periode op voorsprong kwam. Het was Lars Ricken die zijn ploeg vanop 11 meter op voorsprong schoot. De partij bleef vervolgens evenwichtig, maar voor de pauze werd er niet meer gescoord.

Na rust was Dortmund de betere ploeg en kreeg ook enkele kansen. De beste waren nog voor Lurling en Odonkor. Een kwartier voor tijd besliste Lars Ricken met zijn tweede doelpunt van de avond de partij. In de toegevoegde tijd mocht Matthias Scherz nog de eerredder maken.

Hertha BSC Berlin - VfL Wolfsburg 3-0

Hertha begon furieus aan de partij en creëerde meteen doelgevaar. Hieruit werd echter niet gescoord, waardoor Wolfsburg ietwat in de partij kwam. De beste kans voor rust was voor bezoeker Levan Tskitishvili, maar hij zag zijn poging gestopt worden.

In de tweede periode was het dan al Hertha wat de klok sloeg. Toch moesten de hoofdstedelingen bijna twinting minuten wachten alvorens Arne Friedrich de score opende. Enkele minuten later besliste Marco Pantelic de partij. In de slotminuten maakte Gilberto er dan nog 3-0 van.