barBarcelona
valValencia CF
1-0
1-1
53' David Villa (pen)
Ruben Verhaeghe

FC Barcelona en Valencia speelden in de Spaanse competitie 2-2 gelijk. De toeschouwers krijgen een leuke wedstrijd te zien, met winstkansen voor beide teams.

Beiden ploegen startten zeer gemotiveerd aan de wedstrijd: Barcelona wilde de 2-1 nederlaag tegen Atlético Madrid zo snel mogelijk doen vergeten en Valencia wilde zijn reeks van ongeslagen matchen nog wat uitbreiden.
In de eerste minuut al moest Cañizares ingrijpen op een trap van Ronaldinho. Pas na 10 minuten spelen moest Valdés een eerste bal wegwerken na een perfecte pas van Rufete naar Aimar. Even over het halfuur ranselde Valdés een tweede keer de bal uit doel als reactie op een schot van Vicente.
Vijf minuten later stopte Cañizares een doelpoging van Giuly. Vlak voor de rust opende Giuly dan eindelijk de score voor Barcelona.

Bij het begin van de tweede speelhelft ging Barcelona verder op zijn elan. Puyol kon echter een prachtige solo niet afronden en zoals zo vaak gebeurt, valt de goal dan aan de andere kant. Edmilson maakte een fout op Villa in de zestien, de scheidsrechter twijfelde geen moment en floot strafschop. Edmilson kreeg een gele kaart en Villa schoot in de 53ste minuut beheerst binnen. Amper één minuut later stond Valencia al 1-2 voor na een tweede treffer van Villa. De Catalanen moesten zich even opnieuw opladen na deze opdoffer van formaat en daarvan maakte Valencia handig gebruik om Fabio Aurelio te wisselen voor Hugo Viana. Tien minuten voor affluiten scoorde Deco de gelijkmaker. De score bleef 2-2 na een heel leuke wedstrijd.