Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Gelredome
Vitesse versloeg ADO Den Haag
Dirk Pieters

Vitesse kon een goede zaak doen in het klassement wanneer het won van ADO Den Haag,  wat het dan ook deed. De thuisploeg won met 3-1.

In de eerste helft kwam de thuisploeg met een gelukje op voorsprong. Doelpuntenmaker voor de thuisploeg was Benson. Maar ADO Den Haag liet het er niet bij en kwam nog voor rust op gelijke hoogte na een mooie stifter van Stroeve. Beide ploegen mochten gaan rusten met een 1-1 stand.

Na de pauze leek de wedstrijd op slot te zitten, maar Bodde bracht daar verandering in door een eigen doelpunt te maken. Vitsse opnieuw op voorsprong. Vlak voor tijd maakten de Arnhemers het helemaal af. Hersi legde de 3-1 eindscore vast. In een heel gesloten wedstrijd kon Vitesse toch winnen. Het keerpunt in de wedstrijd was het eigen doelpunt van Bodde. [AN]