Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Riverside Stadium
Middlesbrough wint in extremis van Fulham
Thomas Dubois

Middlesbrough kon vanmiddag in extremis de drie punten thuishouden tegen Fulham. Tot twee keer toe kwamen ze op achterstand maar telkens gaf Fulham de voorsprong weg en in het slotkwartier lukte het Hasselbaink om de voorsprong aan te tekenen. Fulham kwam al vlug op voorsprong via Collins John, een fraaie goal goal in de volley. Fulham verdedigde de voorsprong met hand en tand. Maar tevergeefs 25 minuten voor tijd kon Morrison op aangeven van Yakubu de gelijkmaker binnentrappen. Vijf minuten later stond Fulham al terug op voorsprong, Papa Bouba Diop kopte de 1-2 binnen.

Een sterke Yakubu kon op randje buitenspel de 2-2 aantekenen. Een spannende wedstrijd kreeg uiteindelijk een winnaar via de Nederlandse aanvaller Jimmy Floyd Hasselbaink. Al bij al een verdiende zege voor Middlesbrough. Middlesbrough heeft nu 18 punten en bekleedt de elfde plaats, Fulham heeft er 12.