Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Polman Stadion
Tanghe pakt punt voor Heracles
Jimmy Wouters

Heracles is goed op weg om zich in de Nederlandse eredivisie te handhaven. De mannen van trainer Peter Bosz hielden woensdag Heerenveen op een 1-1 gelijkspel.

Veel had de partij niet om het lijf. In de eerste helft viel er welgeteld één kans te noteren en dat was dan ook al meteen een doelpunt. Op slag van rust bracht Lasse Nilsson zijn ploeg Heerenveen op een 0-1 voorsprong. De Zweedse aanvaller begint stilaan het velies van Huntelaar en Samaras op te vangen. Zo scoorde hij afgelopen weekend nog drie keer tegen ADO Den Haag.

Ook na de pauze viel er weinig tot niets te zien. Heerenveen liet Heracles komen, maar de thuisploeg was wat ongelukkig in haar acties. Een kwartier voor tijd kwam de ploeg uit Almere toch langszij dankzij een treffer van Stefaan Tanghe

Na dat doelpunt leefde de wedstrijd op. Er vielen nog enkele goede kansen aan beide kanten te noteren, maar gescoord werd er niet meer. [AN]