Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Willem II Stadion
Dembele bezorgt Willem II winst
Jimmy Wouters

Willem II heeft een broodnodige overwinning geboekt in de strijd om het behoud. De Tilburgse formatie versloeg in de Brabantse derby streekgenoot NAC Breda met 2-0.

De overwinning van Willem II was zeker verdiend te noemen. De tricolores waren veel gretiger dan een heel mak NAC. Willem II had doorlopend het meeste balbezit en was ook in de duels heer en meester, terwijl NAC geen vuist kon maken.

De jongens uit Breda hielpen trouwens mee de 1-0 op het bord te zetten. Na 22 minuten spelen werkte Sno een vrije trap ongelukkig voorbij de eigen doelman. Amper drie minuten later besliste Dembele dan de wedstrijd. Na een mooie actie met Kerekes schoot hij het leer snoeihard onder de lat in.

Ook na de thee bleef Willem II domineren. NAC - coach Cees Lok moest lijdzaam toezien hoe zijn ploeg amper een poot aan de grond kreeg. Willem II kreeg echter nog voldoende kansen, maar een derde treffer zat er niet meer in. [AN]