Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Jan Breydel
Reserven Club laten winst liggen
Thomas Dubois

Ook de reserven van Club Brugge zijn er niet in geslaagd te winnen van Anderlecht. Beide ploegen speelden 2-2 gelijk. Club kwam 2-0 voor, maar incasseerde toch nog twee doelpunten. Bij Club deden heel wat A-kernspelers mee. Onder andere De Cock, Gvozdenovic en Dufer stonden op het veld. Bij Anderlecht speelden onder andere Mpenza, Leiva en Akin mee.

Club kwam al vlug op voorsprong, Capon werd in de zestien neergehaald en de scheidsrechter wees naar de stip. Diezelfde Capon zette de penalty om. Nog voor de rust kwam Club op 2-0, Gvozdenovic trapte een vrije trap fraai voorbij Van Steenberghe. Na de rust was Club ook de betere, Mpenza scoorde op een diefje de aansluitingstreffer. Tot overmaat van ramp werd het nog 2-2. Olivier De Cock werkte de bal ongelukkig in eigen doel.

Coach Gert Verheyen toonde zich achteraf heel ongelukkig: “We creëerden wel acht goede kansen, maar als je ze verzuimt af te werken, kan je niet winnen natuurlijk.” [AN]