Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Bosuil
Zesde zege op rij voor Antwerp
Dirk Pieters

Antwerp blijft door de competitie razen. Ook dit weekend kende de Great Old weinig problemen met Dessel Sport. De thuisploeg had doorlopend veldoverwicht in de eerste helft. Campbell met twee doelpunten en Di Gregorio zorgden voor de 3-0 eindstand.

De eerste kans kwam er na vier minuten, maar de poging van Campbell werd gestopt. Enkele minuten later was het wel raak. Kevin Baert gooide de bal van op de linkerkant voor doel; Campbell hoefde de bal er maar in te leggen. Na een half uur spelen stond het al 2-0. Souleymane zette strak voor vanop rechts en Campbell zorgde met een onwaarschijnlijk mooie volley voor de 2-0. Nog voor de rust kreeg de Mancunian een kans om zijn derde te maken, maar zijn poging belandde dit keer in het zijnet. Op slag van rust kreeg Dessel zijn enige kans. Persa werd na een afgeweerde hoekschop aan zijn lot overgelaten, maar knalde recht op Ristovic

De tweede helft was nog maar net bezig of Campbell kwam alleen voor doel, maar trapte over. Ook in de tweede helft kregen de bezoekers maar één kans, maar ook die ging in de armen van de Antwerp-goalie. In de slotfase kwam de 3-0 er dan toch. De ingevallen Olguin dribbelde zich tussen twee verdedigers door en werd in de zestien tegen de grond gewerkt. Di Gregiro zette de penalty beheerst om; 3-0

Door de nieuwe winst van Antwerp zet het Dender opnieuw onder druk. De leider maakt zondagmiddag de moeilijke verplaatsing naar Kortrijk.