Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Willem II Stadion
Willem II scoreloos gelijk
Dirk Pieters

Willem II kwam zaterdagavond niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Sparta Rotterdam. De ploeg van trainer Dennis van Wijk slaagde er niet in om een doelpunt te maken. Toch bleef Willem II door dit gelijkspel voor de derde keer op rij ongeslagen.

Vooral in de eerste helft waren de beste kansen voor de Tilburgers, maar vooral de aanvallers van de thuisploeg lieten diverse goede mogelijkheden om te scoren onbenut. Sparta-doelman Harald Wapenaar hield zijn ploeg meermaals in de wedstrijd en moest zich één keer gewonnen op een poging van Cristiano, maar de lat bracht redding. Ook de bezoekers kregen één grote kans, maar ook aan de overzijde schoot Cecilio Lopes tegen de lat.

Ook na rust kregen beide ploegen diverse kansen om de score te openen, maar bleef de brilstand op het scorebord. Aan Willem II-zijde kwamen Said Boutahar en Cristiano dichtbij een doelpunt en aan Sparta-zijde waren Yuri Rose en Yannis Anastasiou bijna trefzeker.