Speeldag: Speeldag 33
Stadion: De Kuip
Feyenoord kan weer niet winnen
Jimmy Wouters

Feyenoord is er niet in geslaagd in eigen Kuip afstand te nemen van NEC. De Rotterdammers bleven steken op een 1-1 gelijkspel, maar hernemen op die manier wel terug de vijfde plaats van Heerenveen. Beide ploegen treffen zich overigens volgende week.

De wedstrijd tussen Feyenoord en NEC was vrij teleurstellend. In de eerste helft kwamen beide ploegen tot weinig of geen uitgespeelde mogelijkheden, waardoor het snel uitkijken was naar een betere tweede helft.

De tweede periode begon hoopgevend nadat Romeo Castelen al vrij vlug een knappe een-twee met Charisteas wist af te ronden. Lang kon Feyenoord echter niet genieten van de voorsprong want luttele minuten later prikte Romano Denneboom al de gelijkmaker tegen de touwen.

Veel meer viel er vervolgens niet meer te beleven, waardoor beide ploegen logischerwijze op 1-1 bleven steken.