Speeldag: Speeldag 33
Stadion: Rat Verlegh Stadion
Roda kan dromen van Champions League
Jimmy Wouters

Roda JC is zeker van de deelname aan de play-offs om een Uefa Cup- ticket. De Limburgers wonnen met 0-2 bij NAC en kunnen met een achterstand van amper twee puntjes op de nummer vijf nog dromen van een plekje in de strijd om een Champions League ticket.

Toch waren de Limburgers gekomen voor een puntje. Roda liet zich diep terugzakken en liet NAC het spel maken. De ploeg uit Breda deed zijn uiterste best om gevaarlijk te zijn, maar doelman Kujovic kwam nooit in de problemen. Tien minuten voor rust sloeg Roda dan genadig toe dankzij een doelpunt van Kah

Nog voor rust werd de wedstrijd eigenlijk beslist nadat Sikora met zijn tweede rode kaart van het veld moest verdwijnen.

Na rust probeerde NAC het toch nog, maar nadat Cissé er na 73 minuten 0-2 van had gemaakt, was de veer helemaal gebroken.