Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Burgemeester Van de Wiele Stadion
Deinze haalt Verbroedering Geel onderuit
viki meeuwis

SK Deinze maakte gisterenavond brandhout van Verbroedering Geel. Deinze won de wedstrijd met 6-2.

De eerste twee doelpunten werden gemaakt door Cousin, een keer na een goede voorbereiding van Thompson en Van Brabander, ook het tweede doelpunt kwam er na een pass van Thompson. Net voor het einde van de eerste helft kon Van Mieghem tegenprikken. Velghe zorgde ervoor dat Deinze de rust in ging met een 3-1 voorsprong.

Het leek moeilijk te gaan worden voor Geel dat echter dapper bleef vechten. In de 53e minuut kon Boujoih het tweede doelpunt voor de rode lantaarn maken.

Een stiftballetje van Pardo op twintig minuten van het einde en twee doelpunten van Deschacht bezegelden het lot van Verbroedering Geel dat op veertien punten uit 28 wedstrijden blijft hangen