Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Kehrweg Stadion
Eupen en KVO deelden de punten
Luc Goderis

Tijdens de laatste vijf wedstrijden met KVO vielen er maar liefst 28 doelpunten, maar voor wie in Eupen dacht op een doelpuntenfestijn te worden getrakteerd was de reis een maat voor niets. Het bleef er negentig minuten lang 0-0.

Vooral tijdens de eerste helft lieten de kustjongens aanvallend mooie dingen zien.  Ze begonnen onmiddellijk zeer aanvallend, maar de gecreëerde kans bleven echter onbenut.  Philippe Liard knalde een vrijetrap op de paal en Marc-Eric Gueï kwam slechts millimeters tekort om de rebound binnen te duwen.

Tijdens de tweede helft zat de thuisploeg beter in de wedstrijd, maar vond geen opening in de Oostendse defensie.  KVO moest het ruim twintig minuten met een man minder stellen na een rode kaart voor Benjamin Mokulu.  Mokulu had een zoveelste aanslag beantwoord met een slag naar de Eupense verdediger, maar zelfs toen vertoonde de rood-geel-groene defensie geen barsten.

KVO-trainer Jean-Pierre Vande Velde was tevreden met het behaalde puntje : "Aanvallend waren we iets minder sterk, maar ik ben tevreden dat we nu de nul konden houden".