Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Zuiderpark
Twente is maat te sterk voor ADO
Jimmy Wouters

ADO bevindt zich momenteel in het sukkelstraatje. De ploeg uit Den Haag verloor al voor de zesde keer op rij. Ditmaal was FC Twente duidelijk een maatje te groot: 1-2.

Twente domineerde in het Forepark nagenoeg de hele partij. De wedstrijd begon overigens uitstekend voor de Tukkers. Al vroeg in het duel verdween een vrije trap van Theo Janssen via Rankovic en de paal in doel. Twente bleef baas en creëerde via onder meer Perez en Arnautovic enkele goede kansen. Desondanks bleef het 0-1 tot aan de rust.

De vele kansen die het team van McLaren in de eerste periode miste, brak hen na rust bijna zuur op. Een kwartier voor tijd viel plotseling de gelijkmaker uit de lucht dankzij een kopbaldoelpunt van Resodihardjo. Lang bleef de 1-1 niet op het bord staan, want na een dieptepass van Perez zorgde Arnautovic al vlug voor de verdiende overwinning.