vilVillarreal
malReal Mallorca

Villarreal - Real Mallorca (La Liga 2008/2009)

Wedstrijd van Speeldag 19 uit de La Liga 2008/2009 tussen Villarreal en Real Mallorca.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.

Rust
Comfortabele voorsprong voor Villarreal in de rust. Vijf minuten volstonden voor de 2-0.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
33

Goal
Doelpunt van Giuseppe Rossi (Onbekend Onbekend)
Daar is de snelle 2-0 na een terechte penalty voor de thuisploeg.
32
Ramis duwt Cazorla in het strafschopgebied.
29

Goal
Doelpunt van Joan Capdevila (Ariel Miguel Ibagaza)
Capdevila brengt Villarreal op voorsprong op een corner.

Villarreal hoopt tegen Real Mallorca een einde te maken aan een zwakke reeks. Ook de bezoekers hebben de punten echter hard nodig in de degradatiestrijd.
Villarreal: Lopez RodrĂ­guez Diego, Angel LĂłpez , Fuentes Fabricio, Godin Diego, Capdevila MĂ©ndez Joan, Senna Marcos, Cazorla Santiago, Bruno Soriano, Ibagaza Ariel Miguel, Rossi Giuseppe, Llorente Joseba.
Real Mallorca: Aoute Dudu, Josemi , Ramis Ivan, Nunes José Carlos, Corrales Enrique, Martí Josep Lluis, Suarez Mario, Varela Fernando, Scaloni Lionel Sebastian, Jurado Martin José Manuel, Aduriz Aritz.