espEspanyol Barcelona
sevSevilla

Espanyol Barcelona - Sevilla (La Liga 2008/2009)

Wedstrijd van Speeldag 23 uit de La Liga 2008/2009 tussen Espanyol Barcelona en Sevilla.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
90

Goal
Doelpunt van Frederic Kanouté (Onbekend Onbekend)

87
Vervangen Luis García
Ingevallen Raul Tamudo

86
Een geplaatst schot van Adriano wordt gered door Kameni.
84

Goal

81
Sanchez met een kopbal, maar deze mist richting.

61
Coro met een schot op doel, maar deze wordt afgeblokt.
57
Nu Jesus Navas met een assist richting Mosquera, die op doel besluit. De bal gaat naast het doel.
55
Goede kans voor Capel, die wordt gemist.
54
 Gele kaart voor Fernando Navarro Corbacho

51
Bij een steekpass van Navarro staat Renato buitenspel.
50
Hoekschop Sevilla.
47
Luis Garcia trapt de eerste kans van de tweede helft op doelman Palop.
46
De tweede helft is begonnen.
46
Vervangen Roman Fernando Martinez
Ingevallen Iván De la Peña

Rust
We gaan rusten met een 0-0 stand. De eerste helft was in het begin een evenwichtige partij. De bal ging met de rust in zicht beter aan het rollen, maar aan echt uitgespeelde kansen kwam men niet.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
44
Luis Garcia is na oplapping terug klaar voor de strijd.
43
Bij een botsing tussen Palop en Luis Garcia ligt de aanvaller van Espanyol groggy op het gras.
41
Luis Garcia nu met een schot, die over de kooi van Palop gaat.
40
Jesus Navas probeert met een schot op doel op aangeven van Navarro. De bal gaat evenwel naast het doel.
39
 Gele kaart voor Milan Smiljanic

36
Na meer dan een half uur spelen in de eerste helft zijn er meer overtredingen dan kansen. Het is een evenwichtige partij.
36
Nu een goede mogelijkheid voor Luis Garcia, die een teen tekort komt om de bal in doel te duwen.
34
 Gele kaart voor David García

30
 Gele kaart voor Sergio Sanchez Ortega

28
Navarro probeert Kanouté weg te sturen, maar de aanvaller staat in buitenspelpositie.
27
Een schot van Romaric wordt gered door Kameni.
21
 Gele kaart voor Aquivaldo Mosquera Romana
Na een gemene overtreding krijgt de speler een gele kaart. De daarop volgende vrije trap levert geen gevaar op.
20
Een eerste hoekschop voor Espanyol, die wordt toegestaan door Fazio.
16
Na een kwartier spelen is het een al bij al evenwichtige partij. Beide ploegen proberen de bal in de ploeg te houden en openingen te creëren.
15
De vrije trap levert geen gevaar op.
15
Espanyol krijgt nu een vrije trap na overtreding van Mosquera.
14
Overtreding nu van Luis Garcia op Romaric, die een vrije trap wint.
13
Overtreding van Navarro. Vrije trap voor Espanyol op eigen helft.
11
Bij een schot van Kanouté, moet Pareja een tweede opeenvolgende hoekschop toestaan. Deze levert een doeltrap op voor Kameni.
10
David Garcia moet een eerste hoekschop toestaan aan Sevilla.
8
Capel neemt de vrije trap voor zijn rekening, maar deze levert geen gevaar op.
8
Overtreding van Sanchez. Vrije trap voor Sevilla aan de zijkant van de rechthoek.
7
Kanouté probeert met een schot op doel, maar die gaat naast.
5
Nu de thuisploeg met een goede kans via Luis Garcia, waarbij de doelman bij de les moet zijn. Palop kan de bal klemmen.
4
Roman komt slecht neer en houdt er een lichte blessure aan over, maar het is niet al te ernstig. De speler kan verder spelen.
3
Espanyol neemt een afwachtende houding aan en loert op de tegenaanval.
2
Nu een eerste schot van Fazio, die ver naast het doel gaat.
2
De bezoekers trekken meteen naar voren.
00:00
De spelers betreden de grasmat om aan de wedstrijd te beginnen.
00:00
1 minuut stilte voor de wedstrijd.