Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Parkstad Limburg Stadion
Roda JC en Utrecht delen de punten
Jimmy Wouters

Roda JC heeft een puntje overgehouden aan het duel met FC Utrecht. In het Parkstad Limburg Stadion bleef het 0-0. Met dit puntje schieten de Limburgers eigenlijk weinig op, aangezien Volendam en De Graafschap beide wonnen.

Voor de pauze was FC Utrecht de betere ploeg. De bezoekers hadden het betere van het spel, maar slaagden er niet in kansen bij elkaar te spelen. De grootste mogelijkheid was voor Van der Gun, maar zijn inzet werd goed gekeerd door Bram Castro

Vervolgens kwam Roda steeds meer opzitten, maar ook de Limburgers slaagden voor rust er niet in om gevaar te stichten.

Utrecht kwam fel uit de kleedkamers, maar zakte vervolgens weer even snel weer in. Roda nam het initiatief over en ging nadrukkelijk op zoek naar een doelpunt. De Limburgers kregen enkele kansen via Cissé en Bodor, maar echt gevaarlijk was de ploeg nooit.

In blessuretijd was Roda dan nog dicht bij de overwinning, maar de vrije trap van Hadouir werd knap gepakt door doelman De Ruiter. (AN)