Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Vicenté Calderon
Atlético doet goede zaak tegen concurrent Getafe
Ruben Philippe

Atlético Madrid heeft uitstekende zaken gedaan tegen Getafe. De Spaanse subtopper won immers met 2-0 van Getafe, dat voordien nog met gelijk aantal punten stond.

De eerste helft was aardig om volgen met kansen aan weerszijde. Toch mocht de thuisploeg Atlético gaan rusten met een voorsprong. Simão Sabrosa trof eerst de paal, maar via de rug van doelman Codina ging de bal uiteindelijk toch over de doellijn.

In de tweede helft zagen we opnieuw veel kansen. Het was ook opnieuw Atlético dat het doel wist te vinden. Na enkele knappe reddingen moest ook Codina zich opnieuw gewonnen geven. Diego Costa rondde een collectieve aanval goed af. Door de zege komt Atlético voorlopig op gelijke hoogte met Barcelona dat vanavond nog moet spelen.