Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Volkswagenstadion
Wolfsburg geeft zege uit handen tegen Leverkusen
Ruben Philippe

Bayer Leverkusen blijft aanklampen bij de top in Duitsland. Na een felbevochten wedstrijd op het veld van Wolfsburg wonnen ze uiteindelijk met 2-3.

Het zag er allemaal zeer goed uit voor Wolfsburg. De thuisploeg kwam al na tien minuten op voorsprong na een doelpunt van spelmaker Diego. Steve McClaren zag zijn ploeg twintig minuten voor tijd nog verder uitlopen tot 2-0 via Grafite

Leverkusen knokte echter stevig terug. Enkele minuten na de goal van Grafite maakte Rolfes er opnieuw 2-1 van. Leverkusen rook bloed en zette verder door. Doelpuntenmaker Rolfes werd foutief neergehaald in de zestien wat resulteerde in een strafschop. Vidal maakte er zo vanop de penaltystip opnieuw 2-2 van.

In de slotfase maakte Leverkusen het ook helemaal af. Opnieuw Rolfes toonde zich uitstekend met het winnende doelpunt.