Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Santiago Bernabeu
Sublieme Ronaldo scoort vier keer
Fabian Morren

Real Madrid is niet te stoppen. De 'Koninklijke' haalde enkele dagen na de zege tegen AC Milan vernietigend uit tegen Racing Santander. Dankzij een onder meer indrukwekkende Cristiano Ronaldo werd het 6-1.

Al na tien minuten scoorde Gonzalo Higuain de 1-0. Nadien dikte Cristiano Ronaldo de score persoonlijk aan tot 3-0. Eerst scoorde hij na voorbereidend werk van Higuain, vervolgens op assist van Mesut Özil.

In de tweede helft maakte Ronaldo zijn hattrick compleet. En nog was de show van de Portugees niet voorbij. Vanaf de stip scoorde Ronaldo zijn vierde goal van de avond.

Real dolde met de tegenstander en maakte in de 64e minuut de 6-0. Na een knappe pass van Xabi Alonso nam Özil uitstekend aan en rondde hij mooi af. Papa Diop redde nog de eer voor Santander, door via de rug van Rosenberg het leer in doel te trappen.