Competitie: La Liga
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Estadio de El Sadar
Osasuna fnuikt titeldromen Barcelona

Barcelona lijkt een nieuwe titel te mogen vergeten, want op het veld van Osasuna gingen de Catalanen met 3-2 onderuit. Zondag kan Real Madrid al tot tien punten uitlopen.

Osasuna begon schitterend aan de wedstrijd en na drie minuten stond het al 1-0 via Lekic. De verdediging van Barça zag er daarbij niet goed uit, want zowel Puyol als Piqué gingen in de fout. Barcelona speelde aanvallend te nonchalant om de thuisploeg in de problemen te brengen. Het was zelfs Osasuna dat na twintig minuten op 2-0 kwam. Weer lag slordig verdedigen aan de basis, want Lekic mocht wel heel makkelijk zijn tweede van de avond scoren.

In de tweede helft kwam Barcelona dan toch opzetten en Sanchez kon de 2-1 binnentikken. Amper enkele minuten later stond het wel al 3-1 via Raul Garcia. Invaller Tello maakte er nog 3-2 van, maar het slotoffensief van de bezoekers leverde geen punten meer op.

Racing Santander - Atlético Madrid 0-0