Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Craven Cottage
Fulham weet eindelijk weer wat winnen is

Fulham heeft Newcastle United met 2-1 geklopt. Het was van 20 oktober geleden dat de club van Martin Jol nog eens had kunnen winnen. De club kan nu terug naar boven kijken in het klassement.

Damien Duff werd uiteindelijk met twee assists de held op Craven Cottage. Na twintig minuten kwam Fulham op voorsprong via Sidwell. 1-0 was ook meteen de ruststand. De tweede helft was tien minuten onderweg toen Ben Arfa de gelijkmaker kon scoren op aangeven van Anita.

Tien minuten later bevrijdde Rodallega de Londenaars met het winnende doelpunt. Door de zege komt Fulham iets verder weg van de degradatieplaatsen en staat het weliswaar dertiende, maar het telt amper zes punten achterstand op Everton dat vierde staat. Newcastle blijf veertiende in de stand en verloor ook voor de vierde keer in vijf wedstrijden.