Competitie: Serie A
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Stadio Sant'Elia
Juventus wint in Cagliari dankzij goals in blessuretijd

Het Cagliari van Nainggolan heeft in eigen huis bijna voor een stunt gezorgd tegen leider Juventus. Uiteindelijk ging de thuisploeg pas in de toegevoegde tijd met 1-3 onderuit tegen de ploeg uit Turijn.

Na een kwartier kwam de thuisploeg op voorsprong door een strafschop, die feilloos werd omgezet door Pinilla. Cagliari was blij met de voorsprong en probeerde deze zo lang mogelijk te verdedigen. Halfweg de tweede helft moest het wel met tien verder, toen Astori zijn tweede gele kaart pakte.

Een kwartier voor tijd bracht invaller Matri de bezoekers op gelijke hoogte. Tot in blessuretijd leek het er toch naar uit te zien dat Juventus twee punten zou laten liggen, maar toen maakte Matri alsnog zijn tweede van de avond. Vucinic maakte een minuut later zelfs nog de 1-3. Over alle competities heen is het de zesde winstpartij op rij voor De Oude Dame, dat uiteraard ook leider blijft.