Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Anfield Road
Liverpool haalt uit tegen Fulham

Liverpool heeft de drie punten thuisgehouden tegen Fulham na een vlotte 4-0 overwinning. Daarmee komen ze dankzij een 12 op 15 tot op vijf punten van Europees voetbal.

Skrtel zorgde na acht minuten al voor het begin van het feest op Anfield. Gerrard kon tien minuten voor rust de score verdubbelen op aangeven van Downing. Na de pauze gaf Gerrard op zijn beurt een doelpunt cadeau aan Downing. Wedstrijd gespeeld enkele minuten na de rust op die manier.

In de slotminuten maakte Suárez er nog 4-0 van, waardoor Liverpool voorlopig naar de gedeelde achtste plaats stijgt. Ook de Europese plaatsen komen steeds dichterbij voor het team van Brendan Rodgers. Fulham gaat stilaan een vrij anoniem seizoen tegemoet, het won slechts een keer in de laatste negen wedstrijden in de Premier League en zakt zo steeds dieper in het klassement.