Competitie: Nederlandse Eredivisie
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Rat Verlegh Stadion
PSV terug medeleider na monsterzege

PSV heeft uitgehaald op het veld van NAC Breda: het werd 1-6. De club uit Eindhoven staat terug samen met Twente aan de leiding, NAC blijft op een nacompetitieplaats staan.

De Roover beleefde geen toffe in de verdediging van NAC Breda. Na een goed kwartier stond het al 0-2 voor de bezoekers, dankzij twee doelpunt van Lens. Via Buijs deed de thuisploeg even later nog iets terug, maar daarna zakte NAC helemaal weg. Nog voor het halfuur stond het al 1-3 via Wijnaldum en nog voor rust pikte ook Jorgensen zijn doelpuntje mee.

In de tweede helft scoorden ook nog Narsingh en Locadia, die net was komen invallen voor diezelfde Narsingh. Met een 1-6 komt de ploeg van Timothy Derijck weer mee aan de leiding, terwijl NAC in de hoek zit waar de klappen vallen. De ploeg pakte 3 op 21 en staat in de bodem van het klassement.