Competitie: La Liga
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Santiago Bernabeu
Real Madrid wint spektakelmatch

Real Madrid heeft Real Sociedad geklopt met 4-3. De wedstrijd eindigde uiteindelijk met 10 tegen 10. Casillas mocht niet starten, maar stond wel snel terug tussen de lijnen.

Al na twee minuten opende Benzema de score voor de thuisploeg. Sociedad ging vervolgens in de aanval en kreeg al na zes minuten een strafschop. Keeper Adán werd bij Real Madrid uitgesloten, waardoor Iker Casillas toch bijna de hele wedstrijd mocht spelen. Op de strafschop was hij echter kansloos: Xabier Prieto schoot binnen.

Tien minuten voor rust kwam Madrid terug op voorsprong dankzij Khedira, maar even later stond Prieto alweer aan het kanon. Met een gelijkspel gingen beide ploegen dan ook de rust in.

In de tweede helft ontbond Cristiano Ronaldo zijn duivels: in twee minuten scoorde hij evenveel keer. De wedstrijd leek gespeeld, al maakte Prieto een kwartier voor tijd nog zijn derde van de avond. Dani Estrada werd nog uitgesloten voor de bezoekers. Verder dan de aansluitingstreffer kwam Sociedad niet meer, waardoor het zijn eerste nederlaag in zeven wedstrijden leed. Madrid komt voorlopig iets dichter bij Atlético Madrid, dat later nog speelt.