Competitie: La Liga
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Estadio de El Sadar
Hekkensluiter Osasuna stunt tegen Real Madrid

Osasuna heeft een punt kunnen pakken tegen Real Madrid. De wedstrijd in Pamplona eindigde op een scoreloos gelijkspel. Barcelona en Atlético Madrid kunnen zo terug verder uitlopen in de stand.

Osasuna staat laatste in de Primera Division en leek dus een hapklare brok voor Real Madrid. Niets bleek echter minder waar: Osasuna toonde op geen enkel moment dat het echt onder lag bij de Madrilenen.

De eerste paar kansen waren voor de thuisploeg, die via Damia dicht bij de openingstreffer kwamen. Halfweg de eerste helft kwam Real Madrid beter in de wedstrijd en na een slechte tussenkomst van keeper Fernandez moest Arribas redding brengen voor Osasuna. Een 0-0 gelijkspel aan de rust was dan ook logisch.

In de tweede helft liet vooral Kaka zich opmerken. Hij kwam iets voor het uur ingevallen en kreeg enkele minuten later al een gele kaart. Een kwartier voor tijd werd hij met zijn tweede geel uitgesloten, waardoor Real Madrid nog even met tien man verder moest.

Callejon kwam nog dicht bij de openingsgoal, maar aan de overkant had Sola bijna recht op een strafschop. Uiteindelijk bleef het bij een gelijkspel, waardoor Real Madrid een slechte zaak doet in de stand. Ook Osasuna komt niet weg van de degradatieplaatsen met het gewonnen punt.