Competitie: La Liga
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Mestalla
Real terug op de rails?

Real Madrid heeft nog eens een goede wedstrijd achter de rug. In Valencia was het bij de rust al 0-5. In de tweede helft tikten de Madrilenen de bal rustig rond.

Real Madrid had in de competitie een 5 op 12 gescoord, zonder echt te kunnen overtuigen in een van de vier wedstrijden. Het was dus hoog tijd voor nog eens een glansprestatie van de troepen van Mourinho. In en tegen Valencia lukte dat nog eens.

Higuain tikte al na negen minuten de eerste tegen de netten, waarna het venijn in de staart van de eerste helft kwam te zitten. In tien minuten scoorde di Maria twee keer en tussendoor had Cristiano Ronaldo hetzelfde gedaan.

Dat zorgde voor een 0-5 ruststand. In de tweede helft werd niet meer gescoord. Real Madrid komt tot op 15 punten van Barcelona, dat dit weekend verloor. Er zijn nog 18 speeldagen in Spanje.