Speeldag: Speeldag 19
Stadion: AWD-Arena
Hannover wint, Pocognoli pakt rood
Christophe van den Boom

Ex-Standard-speler Sébastien Pocognoli maakte bij Hannover 96 een opmerkelijk debuut. Zij het in negatieve zin, want na iets meer dan een halfuur spelen pakte hij een rode kaart. Hannover won wel tegen Wolfsburg met 2-1.

Al na drie minuten spelen kwam Hannover via Abdellaoue op voorsprong tegen VFL Wolfsburg. Voor Hannover verliep toen alles naar wens, tot aan de 34ste minuut. Nieuwe aanwinst en Ex-Rouche Sébastien Pocognoli kreeg een rode kaart onder zijn neus geduwd en Hannover kwam met tien man te staan.

Veel deerde hen dat niet, want enkele minuten later diepte Diouf de voorsprong uit. Na de rust maakte Madlung er nog 2-1 van, maar verder geraakten de bezoekers niet meer.

Pocognoli behaalt zo in zijn eerste wedstrijd bij zijn nieuwe club een overwinning, maar hij debuteert ook meteen met een rode kaart achter zijn naam.