Competitie: Ligue 1
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Stade de la route de Lorient
Marseille vergooit punten in Rennes

Rennes en Marseille hebben de punten gedeeld. Na 90 minuten werd het 2-2 in Rennes. De thuisploeg blijft daardoor voorlopig vierde in de stand, Marseille ziet Lyon uitlopen tot drie punten.

Tot twee keer toe kwamen de bezoekers op voorsprong, maar evenveel keer kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Een tiental minuten voor rust opende André Ayew de score voor Marseille, en tien minuten voor tijd pikte ook Jordan Ayew zijn goaltje mee. Tussendoor had Théopile Catherine de bordjes in evenwicht gehangen.

Marseille leek dan alsnog op weg naar de overwinning, maar in de slotminuten scoorde Alessandrini de gelijkmaker. De kloof tussen Rennes en Marseille blijft zo zes punten, maar Marseille doet wel een slechte zaak in de strijd om het kampioenschap.