Competitie: Champions League
Speeldag: 1/8 Finales (H)
Stadion: Mestalla
Valencia gaat thuis de boot in tegen PSG

Paris Saint-Germain is met 1-2 gaan winnen op het veld van Valencia. Daardoor hebben de Parijzenaars een goede kans op kwalificatie voor de kwartfinales van het kampioenenbal. Minpunt was de rode kaart voor Zlatan Ibrahimovic.

Meestal maakt Zlatan Ibrahimovic het verschil in positieve zin, met een of ander weergaloos doelpunt. In de achtste finales van de Champions League was het iets anders. In de slotminuut ging hij nog even wild door op Andrés Guardado, wat hem een rode kaart opleverde. Daardoor mist hij zeker de terugwedstrijd van de achtste finales en mogelijk nog meer wedstrijden.

Gelukkig waren de Argentijnen bij PSG wel in vorm. Lavezzi opende na tien minuten de score voor de Parijzenaars op aangeven van Pastore en diezelfde Pastore verdubbelde de voorsprong vlak voor rust. In de slotminuut van de tweede helft bezorgde Rami Valencia nog wat hoop, maar het wordt moeilijk voor de Spanjaarden om zich nog te kwalificeren.