Competitie: Nederlandse Eredivisie
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: De Goffert
VVV pakt drie gouden punten

VVV heeft drie hele belangrijke punten gepakt in de strijd tegen de degradatie. Op het veld van NEC maakte het een achterstand goed om met 1-2 te winnen.

Van der Velden had de ploeg uit Nijmegen al na zes minuten op voorsprong gebracht, maar nog geen vijf minuten later was VVV alweer op gelijke hoogte gekomen dankzij Nwofor. Halfweg de tweede helft kreeg Nathaniel Will een rode kaart voor een zware overtreding op Linssen.

De bezoekers uit Venlo wisten meteen te profiteren van het numerieke overwicht: Linssen maakte het winnende doelpunt na een vlijmscherpe counter. VVV staat nog steeds op de voorlaatste plaats in de stand, maar het heeft de kloof met de eerste veilige plaats voorlopig naar twee punten teruggebracht. NEC staat in niemandsland op de zevende plaats en moet stilaan naar beneden kijken.