Competitie: Nederlandse Eredivisie
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: De Kuip
Feyenoord blaast titelstrijd nieuw leven in

Feyenoord heeft de punten thuisgehouden tegen PSV. De Rotterdammers wonnen uiteindelijk met 2-1 van de ploeg uit Eindhoven en komt zo terug tot op drie punten van PSV.

PSV was nochtans het beste aan de wedstrijd begonnen. Tien minuten voor rust leidde dat ook tot de 0-1 voorsprong via Lens, die op aangeven van Tim Matavz binnenwerkte. Na de rust zagen we een gretiger Feyenoord en al snel kwam de thuisploeg ook op gelijke hoogte dankzij Schaken.

Graziano Pellè – wie anders? - besliste met zijn achttiende van het seizoen de wedstrijd. De bezoekers gingen nog op zoek naar de gelijkmaker, maar konden niet meer scoren. Door de overwinning komt Feyenoord tot op drie punten van PSV. Het staat nu ook op gelijke hoogte met Ajax, maar de Amsterdammers spelen later op de dag nog.