Competitie: La Liga
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Mestalla
Valencia laat punten liggen

Valencia heeft thuis niet kunnen winnen van Levante. Na 90 minuten stond er een 2-2 eindstand op het scorebord. Valencia doet zo een slechte zaak in de strijd om het vierde CL-ticket.

Valencia – Levante 2-2

Levante was in Valencia verrassend op voorsprong gekomen, maar Jonas en Soldado hadden voor rust orde op zaken gesteld voor de thuisploeg. Lange tijd leek Valencia op die manier op weg naar de volle buit, maar een doelpunt van Barkero in de slotminuut zorgde nog voor puntenverlies voor Valencia.

Het staat nu in de stand voorlopig gedeeld vierde, maar het kan Malaga later dit weekend zien uitlopen.

Osasuna – Athletic Club 0-1

Athletic Club verloor de voorbije drie speeldagen en moest dringend nog eens punten pakken om iets rustiger te kunnen ademhalen in de strijd tegen degradatie. Susaeta zorgde op het uur voor de ontlading voor de bezoekers met het enige doelpunt van de avond.

Door de zege wipt Athletic Club over Osasuna in de stand en het heeft nu zes punten voorsprong op Celta de Vigo, de nummer achttien in de Primera Division.