Speeldag: Ronde 6
Stadion: Old Trafford
Invaller Hazard van levensbelang voor Chelsea
Dries Van den Bergh

Manchester United heeft in de FA Cup-wedstrijd tegen Chelsea 2-2 gelijkgespeeld. The Red Devils stonden na 10 minuten al met 2-0 voor, maar gaven de winst uiteindelijk nog uit handen. Eden Hazard scoorde het eerste doelpunt voor Chelsea.

Na vier minuten zat United al op rozen. Hernandez kopte de bal na een prachtige voorzet van Carrick voorbij Petr Cech. Vijf minuten later was het opnieuw raak voor Manchester United. Na een overtreding op Nani nam Rooney de vrije trap voor zijn rekening. De Engelse spits krulde de bal op heerlijke wijze in doel.

United dacht de winst op zak te hebben na de 2-0, maar in de tweede helft zorgde Chelsea voor steeds meer gevaar. Supersub Eden Hazard brak uiteindelijk de ban voor the Blues. Na een pas van Mata verschalkte onze landgenoot David De Gea met een prachtig schot van net buiten de zestien meter.

Tien minuten later was de ramp compleet voor Manchester United. Demba Ba stormde na een counter voorwaarts en kreeg de bal tot bij Ramires. Het schot van de Braziliaan verdween buiten bereik van De Gea in doel. Dankzij het 2-2 gelijkspel dwingt Chelsea een FA Cup-replay af, waarin United nog zwaar aan de bak zal moeten.