Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 31
Stadion: Craven Cottage
Fulham duwt QPR dieper in de put

Fulham heeft de punten thuisgehouden tegen Queen Park Rangers. Op Craven Cottage werd het uiteindelijk 3-2. QPR moet dringend punten pakken als het nog in de Premier League wil spelen volgend seizoen.

Al na zeven minuten kreeg de thuisploeg een strafschop, die door Berbatov werd omgezet. Een kwartiertje later verdubbelde hij met zijn tweede van de avond de score. QPR ging op de koop toe nog een handje helpen met een eigen doelpunt van Hill.

Vlak voor rust kon Taarabt milderen voor de bezoekers en even na rust zat de vlam in de pan. Rémy miste een strafschop, maar kon even later alsnog de aansluitingstreffer scoren. Fulham moest nog een klein kwartiertje met tien verder na een rode kaart voor Sidwell, maar QPR kon er geen puntje meer uitpuren.

Fulham nestelt zich in de middenmoot, QPR blijft zeven punten achterstand tellen op de ploegen op de veilige plaatsen en moet dringend punten pakken.