Speeldag: Speeldag 36
Stadion: Santiago Bernabeu
Real verplettert negen man van Malaga
Timothy Collard

Real Madrid heeft woensdagavond nog eens flink uitgehaald. Slachtoffer van dienst was het Malaga van voormalig Real-coach Manuel Pellegrini. De Koninklijke won met 6- 2 en Malaga eindigde de wedstrijd uiteindelijk met negen.

Real nam een fantastische start en na drie minuten spelen zorgde Raul Albiol voor het openingsdoelpunt. Malaga voetbalde echter goed mee en op het kwartier bracht Santa Cruz de bezoekers langszij. Vijf minuten later pakte Sergio Sanchez rood en kregen de Madrilenen een strafschop.

Cristiano Ronaldo ging achter de bal staan om zijn tweehonderdste doelpunten te scoren in de Spaanse competitie. De Portugees miste echter en zo bleef het gelijk. Een handvol minuten later maakte CR7 zijn misser goed. 2-1 en nummer tweehonderd was een feit voor de flankaanvaller.

Daarna ging Real gewoon door aan zijn verschroeiende tempo. Özil maakte er 3-1 van en het tegendoelpunt van Antunes deerde de thuisploeg niet. Benzema maakt er nog voor rust 4-2 van. Op het uur tekende Modric voor de vijfde treffer en helemaal aan het einde van de partij was Di Maria de zesde speler die scoorde namens Real Madrid.