Speeldag: Speeldag 34
Stadion: De Grolsch Veste
Mark van Bommel verliest en wordt uitgesloten in laatste wedstrijd
Frank Deckers

PSV heeft de laatste wedstrijd van het seizoen niet kunnen winnen. Twente verschalkte de Eindhovenaars, het werd uiteindelijk 3-1. Mark van Bommel kreeg in zijn laatste wedstrijd als speler een rode kaart.

Twente begon zeer goed aan de wedstrijd. Na drie minuten kon Castaignos de 1-0 al op het bord schieten. De spits schoot de bal vanuit een moeilijke hoek door de benen van de keeper. Rode Duivel Nacer Chadli kon nog voor het half uur de tweede treffer van de avond maken.

Kort na het half uur scoorde PSV de aansluitingstreffer vanop de stip. Castaignos haalde in de zestien Hutchinson neer, Dries Mertens kon de 2-1 binnen tikken. Na de rust kon Janssen op aangeven van Chadli de eindstand op het bord schieten.

Mark van Bommel kreeg op het einde van de wedstrijd ook nog zijn tweede gele kaart van de match waardoor hij vroegtijdig mocht gaan douchen. Na de wedstrijd besloot Van Bommel ook om een einde te maken aan zijn profcarrière. Hij liet weten dat de fans hem deden twijfelen, maar hij gaat toch beginnen aan zijn trainerscarrière.