Stadion: Estadio Municipal de Riazor La Coruna
Gaat Deportivo zich toch nog redden?
Bjorn De Cock

In Spanje loopt de competitie bijna op zijn einde. De titel is voor Barcelona maar er wordt nog volop gestreden voor de Europese tickets en het behoud in de Primera Division.

Deportivo La Coruna - Espanyol 2-0

Deportivo La Coruna heeft een belangrijke zege geboekt tegen Espanyol. De Spaanse club is lang nog niet zeker van het behoud maar zette vandaag een stap in de goede richting. Bruno Gama bracht zijn club op voorsprong in de tweede helft. Nelson Oliviera zorgde op het einde van de wedstrijd voor de 2-0 eindstand.

Levante - Rayo Vallecano 2-3

Levante begon goed aan het seizoen maar kon die vorm niet aanhouden. Ook vandaag verloor de Spaanse ploeg, deze keer tegen Rayo Vallecano met 2-3. Piti was opnieuw belangrijk voor de uitploeg en scoorde twee doelpunten. Vallecano staat op een verdienstelijke 8e plaats.

Real Zaragoza - Athletic Bilbao 1-2

Athletic Bilbao sleepte deze avond alsnog een overwinning uit de brand tegen Zaragoza. Real Zaragoza stond lange tijd op voorsprong tegen Bilbao na een doelpunt van Helder Postiga. Zaragoza leek op weg naar de zege maar dat was buiten Llorent en Ibai Gomez gerekend. Beide spelers scoorden in de laatste tien minuten nog een doelpunt waardoor Bilbao alsnog met de 3 punten ging lopen.