Speeldag: Speeldag 4
Stadion: AWD-Arena
Overzicht: Doelpuntenfestijn in Duitsland
Sander De Graeve

Wie spektakel wou zien deed er vanmiddag goed aan om af te stemmen op de Bundesliga. Maar liefst zeventien goals vielen er in vijf wedstrijden. Hamburg, Mönchengladbach en Hannover kwamen viermaal tot scoren.

Van de overwinningen van Hamburg en Mönchengladbach kan u aparte verslagen lezen klik daarvoor op de link naast de score hieronder. Hannover knalde voorbij Mainz met 4-1. Na de opener van Müller namens Mainz zetten Diouf, Ya Konan, Prib en Sobiech de situatie recht.

Wolfsburg haalde het met 2-0 van promovendus Hertha Berlijn. Daar stond de eindstand al bij de rust op het bord. Olic zorgde in de 42e minuut voor de eerste goal, in extra tijd knalde Diego een strafschop tegen de netten.

In vergelijking met de andere partijen was het geeuwen geblazen tijdens Nürnberg - Augsburg. De ex-ploeg van Timmy Simons verloor in eigen huis met het kleinste verschil. Vogt zorgde in de 84e minuut voor een Augsburgs feestje.

Hamburg - Braunschweig 4-0 -> Verslag
Bor. Mönchengladbach - Werder Bremen 4-1 -> Verslag
Hannover 96 - Mainz 05  4-1
Wolfsburg - Hertha BSC 2-0
Nürnberg - Augsburg 0-1